maanantai 1. helmikuuta 2016

Lunta & Leikkejä


Hejsan! 
Nyt saatte kuulla vähän kuulumisia :) Mennään ajassa taaksepäin siihen kun viimeksi satoi lunta, nimittäin viime perjantaina 29.1.16. Kissat ovat kyllä nähneet lunta ennenkin, mutta onhan se jännää kun ikkunaan, parvekkeelle ja maahan sataa lumihiutaleita! Siinä sitä sitten istutaan ikkunan äärellä pitkin päivää :)


 Kun tänä talvena ensilumi satoi itsensä alas joulukuussa 2015, kisut tiirasivat ikkunassa tarkasti! Nytten kun ovat lumet välillä sulaneet ja sitten taas tulleet niin jänskää on!

Viime viikonloppuna olin lauantai-illan yksin kotona kissojen kanssa. Leikittiin ja kun katsoin pari elokuvaa niin ne leikkivät keskenään (ja nukkuivat sun muuta). On hyvä jos omistaa kaksi kissaa noin yleisesti ottaen, koska kissat nauttivat leikeistä ja siitä että joku on kotona sen kanssa, ja jos olisi vain yksi niin saattaisi olla vähän kurja välillä vaan yksin nukkua kun muut ovat töissä ja koulussa :D Mutta hyvin se yksinkin pärjää jos leikkii sen kanssa usein c:Tosiaan kun katsoin ne elokuvat niin leikin kisujen kanssa niiden elokuvien välissä. Olivat onnellisia kun joku on kotona ja sillee :)


 

 


Mitäs muuta kuin elokuvia ja leikkejä.. No eilen sunnuntaina 31.1. kun kaikki olivat kotona niin kisut ns. puskivat jalkoja ja Sulo oli sylissä, hauskaa oli. Tänään maanantaina kun lähdin kouluun niin Sulo tuli "väliovea" vasten ja naukui, ikävä taisi tulla. No, otin sen syliin ja silittelin, samoin silitin penkillä nukkuvaa Viliä :)


Mutta ei tässä lähiaikoina ole kamalasti mitään muuta tapahtunut kun juuri näitä leikkejä, sylijuttuja ja sen semmoista, halusin vain kertoa kuulumisia :)) Kiva jos pidit, kultaturkkien kanssa ensikertaan

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti