maanantai 2. toukokuuta 2016

Veneilyä ja kuvailua ♥

Morjens!

Olin tässä taas juuri loppuneen viikonlopun mökillämme! Oli myös VAPPU ja en muista milloin olisin viimeksi ollut vapun mökillä, ehkä toissavuonna (?). Mutta erittäin iloinen kyllä olen, että olimme siellä, sillä oli niiiin upeat säät♥! 
Eihän sieltä olisi mitenkään halunnut pois tulla, mutta pakko oli sillä koulu. Jäät ovat lähteneet jo miltei kokonaan. Isolla selällä on vielä jäälauttoja, ettei ihan joka paikkaan vielä pääse, mutta kyllä siellä jo veneellä jotenkin voi liikkua. 


 Kuvailua järkkärillä ☼

Tulimme mökille jälleen perjantaina, meni vähän myöhään: perillä oltiin vasta kuudelta. Mutta sehän ei haitannut sillä valoa riittää ainakin yhdeksään! 
En ihan tarkalleen muista mitä kaikkea silloin teimme, mutta ainakin menimme kuvailemaan niitä samaisia haukia. Tai no, ei ihan niinkään. Alkuperäinen tarkoitus oli mennä katsomaan sattuisiko siellä suolla olemaan nytten kurkia, niitä kun näkyi jo monilla pelloilla. Niitä siellä ei valitettavasti ollut, mutta kuvailtiin sitten vähäsen järkkärillä haukia ja muita vesilintuja.

  

 

 

 

 

  Kääk, sammakoita!

Kun olimme poislähtemässä, huomasin ihan jalkani vieressä kaksi sammakkoa, ja aloimme kuvailemaan niitäkin! Oli sammakon kutuaika! Harmittaa kun kuvia ei ole vielä siirretty järkkäriltä tietokoneelle tai mihinkään, olisin voinut liittää kuvia kuvailuistamme! 

 

 

 

Kulkeeko vene?

Nostimme jo pienen moottoriveneemme valmiiksi, jos lauantaina jäät olisivat jo siirtyneet pois. Isoa venettä ei vielä viitsinyt laittaa vesille, kun ei olisi kuitenkaan sitten sillä päässyt mihinkään.

Lauantai aamuna huomasimme, että jäät olivat jo miltei poissa. Pääsisimme sittenkin veneilemään! Päivän mittaan jo ennen kahtatoista jäitä ei enään omalla lahdella tai edes näköetäisyydellä ollut, joten lähdimme vuoden ensimmäiselle vene-ajelulle! Mahtavaahan siellä oli ajella, kuviakin tuli otettua, lähinnä tosin siltä ilta-ajelulta minkä myös teimme.

Tämä kuva on ilta-ajelulta, ensimmäinn kuva aamulta/päivältä :)


 Tosiaan kävimme monesti veneilyllä, semmoiset vappuajelut meillä! :D Tässä vielä
 vähän kuvia sieltä. Kuvien siirrossa on nyt vähän ongelmmia, mutta eiköhän noilla pärjätä!
Paluu kotiin ja vielä kuvailua

Lauantai ja sunnuntai menivät aika lailla kuvaillessa ja veneilyssä, hyvä niin, sillä molemat ovat mulle tosi tärkeitä♥ Varsinkin se kun pääsee luontoon kuvailemaan järkkärillä on mahtavaa! Ja sama toki veneilyssä. 

Kävimme myös lauantaina viemässä katiskat, ja saimme kolme (yksi karkasi) semi isoa haukea. Isoin oli karannut. Päästimme ne pois, mutta otimmesamalla vähän kuvamatskua niistä :)!  GoProlla siinä samalla kun hauet pääsettiin lähtemään! Tuli muutes hyvää kuvaa ☺ Saatiin hauesta muutenkin ihan kuva  kuvia, eikä vaan videota :D Mutta niinkuin sanoin, kuvia ei ole vielä siirretty!

Sunnuntaina oli sitten lähdön aika. Tosin se tapahtui vasta puoli viideltä illalla, mutta silti :) Ei vain olisi viitsinyt lähteä, koska sää oli kuin mikäkin enkeli ja oli lämmin ja kaikkea... Mutta onneksi pääsen taas pian sinne, heh :3 Pois mennessä yhdellä pelolla näkyi peura ja kurki ihan sulasa sovussa vierekkäin!

Kun tulimme kotiin, Sulo ja Vili olivat vastassa. Ihanasti tulivat puskemaan <3 Mutta ei siinä mitään, palaillaan taas, moiksu ♥!4 kommenttia: