maanantai 7. maaliskuuta 2016

Meneepä aika nopeasti!

Terve!
Viimekerrasta onkin rutkasti aikaa. En tiedä olenko laiska vai miksi käytän taas tätä samaa kuvaa, mutta ainakaan tällä hetkellä en voi siirtää kamerastani uusia tulokkaitakaan. No ei anneta sen haitata, vaan mennään suoraan asiaan!

Kesä tuleekin aika nopsaan, eikös? Nyt on jo maaliskuu, sitten huhti- ja toukokuu ja kesäloma! Yes! Kesällä postailen useammin, sillä kun mökille lähdemme kisujen kanssa, saattaa tapahtua mitä vain lyhyellä ajalla :D Viime kesänä mm. Vili tippui järveen, Sulo kiipeili ainakin 2m korkeuteen puihin, molemmat seikkailivat ties missä ja pihassa juostiin kovaa vauhtia! Oli mukava kesä ♥♥

Semmoista on uskoakseni jälleen luvassa. Sorsia ei niin paljon valitettavasti näkynyt kuin viimevuonna, tai no,

jos ne olisivat jälleen tulleet rantaan, olisivat saattaneet
päätyä kissojen suupaloiksi. 

Mutta palataas nyt sitten ihan talvioloihin :) Tästä tulee kyllä aika sekava
postaus, sillä pää on vähän kipeä ja aika kuumakin on... Mutta 
pitäähän tätä päivittää!

Kesällä.. Ikävä tulee!Minulla oli tässä viime viikko lomaa, hiihtis nimittäin! Hiihdettyä ei tullut, mutta moottorikelkalla kyllä ajeltiin. Talven paras juttu on moottorikelkkailu, koska... se vaan on niin parasta! Tuuli tuivertaa, kova vauhti, ihanat maisemat ☻♥ Harmi vain, että jäällä oli jossain paikoin aika paljon vettä, niin se vähän vaikutti ajopaikkoihin, vauhtiin yms. Nytten kun loma loppui siellä on kuulemma hyvät kelkka säät, voi hitsi! Noo, viikonloppuna ehkä pääsen mökille!  Toivotaan ☼ Muutenkin lomalla oli hyvä sää, aurinko paistoi, ei satanut vettä ja oli melko lämmin :)

Loma oli siltäkin osalta ihana, että sain olla joka päivä kissojen kanssa reilusti! Kun arkena lähinnä vain iltaisin läksyjen ja kokeisiin lukemisen jälkeen. Vilikin nukkui sylissäni, Aww ♥ Ovat ne ihania! Sulo tykkää nukuaan nukkua meidän säkkituolissa :D Ja ollaan annettu nyt katsella ikkuasta ulos oikein ikkunalaudalta, siitä eteenkin Sulo tykkää! Se, miksi emme aiemmin antaneet niiden siinä olla on se, että ne voivat tiputtaa meidän pari "lintua" siitä. 

Ja ovat ne kaksi jotain hieman tuhmaakin tehneet:
OPPINEET AVAAMAAN VÄLIOVEMME!
Tai siis semmoisen ulko-ovea edeltävän oven.... Se ei ole ollenkaan hyvä, sillä jos tulee huolimattomasti sisään, vaikka että pitää hetken ovea auki ja putsaa rappusilta ovet, kissat saattavat luirahtaa ulos... Pitää olla varuillaa, etteivät karkaa.  Mutta kiitos kun luit, oli mukava päivitellä tätäkin :) Palaillaan asiaan ensikerralla, moikka!
                                                                             ♥

2 kommenttia:

  1. Kumpi tuo ensimmäisen kuvan kisu on? Sulo vaiko Vili☺ Söpö on!

    VastaaPoista