keskiviikko 20. tammikuuta 2016

"Kaikkia väsyttää joskus"

"Kaikkia väsyttää joskus"

-Oli kyse sitten pienestä kissan pennusta tai ihan ihmisestä.
Ajattelin, että tämä ihan ensimmäinen blogiteksti voisi olla semmoinen...rento teksti, ja se voisi liittyä kissojeni nukkumiseen :D, sillä niinkuin varmaan tiedätkin: kissojen asennot unen aikana ovat todella söpöjä!


Kun kultaturkkini nukkuvat, tämä "kieli ulkona"-asento on aika yleinen etenkin toisella näistä. Onhan se todella hauskaa ja suloista, mutta mitenköhän se sillei sieltä suusta ulos putkahtaa? Oisiko pesuhetkestä kenties jäänyt?
"kukaan ei näe minua"

Myös tätä näkyy päivittäin, aww! 
Välillä aina kurkistaa tai sitten on ihan paikoillaan omien tassujensa alla, heh!

"Tykkään kieriä"

Kieritkö sinäkin unissasi tai leikin temmellyksessä? Ehkä et, en minäkään (ainakaan tietääkseni), mutta kyllä nämä karvaturrit sen taitavat! Useinkin ne pyörähtelevät jos unen aikana tulee rapsuttamaan masusta tai korvan takaa, ai että!! 
"Nukutaanko välillä?"Meillä on siis kolliveljekset ja se se vasta on söpöä ja
ihanaa katseltavaa jos nukkuvat kahdestaan kylki kylkeä vasten <3! Tuohan se veikka siinä lämpöä sun muuta. Välillä pesevätkin toisiaan, ihan hauskaa katseltavaa."Löysinpäs hyvän paikan"
Kun kisumme olivat juuri tulleet meille, sai olohuoneen "hedelmäkulhomme" uuden asukkaan. Vili nimittäin päätti vallata sen! Pian Sulokin innostui ja ennen pitkää olivat yhtä aikaa siinä. Nykyään kuitenkin ovat niin kasvaneet, että vain toinen mahtuu jos sekään. 

-Hedelmät eivät ole kuitenkaan vieläkään päässeet siihen, kissat kun saattavat haluta maistaa niitä :D
"Hoaaaaah"


Nyt väsyttää! Taidanpa käydä nukkumaan, mutta ennen sitä "pieni" haukotus. Kulmahampaat välkkyvät, komiat ne on!
Jos itselläkin olisi? Ei, enhän saisi edes suutani kiinni! Tai en tiedä, saahan nämä veijaritkin!

(Kun kirjoitin tätä ja katsoin oik. olevaa kuvaa, niin aloin haukottelemaan, kävikös sulle samalla lailla?)

Eikö tekisikin mieli rapsuttaa tätä veijaria? 
Taitaa olla makeat unet menossa? Myös efekti mikä kuvaan on lisätty tekee siitä vieläkin... suloisemman :)Hejsan! Vielä pari asiaa ennen 
kuin menet: kuvat eivät olleet itse ottamiani eikä niissä söpöillyt omat karvaturrini vaan vain samoissa asennoissa ja ilmeissä olevat muut kisut! Mutta se ei varmaan haittaa, tärkeintähän olikin idea c: Kiitos kuin luit, nähdään taas pian Kultaturkkien parissa!

20/1/2016
2 kommenttia: